Home | Info bedrijf | Contacteer ons| Ligging | Folderaanvraag | Links

Promotie :
Outwell shopping tas
€ 19,99 ipv € 23,00

Ideal Caravans - Bedrijfsinformatie

Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

 

Ideal caravans is sinds het begin van de jaren zestig actief in de caravan sector. Vandaag beschikt het bedrijf uit Wetteren over een breed assortiment van stacaravans, chalets, rijcaravans en motorhomes.

Stacaravans en chalets: Op ons showterrein vindt u een vijftigtal verschillende modellen terug. Of laat u liever een chalet naar wens bouwen? Dat kan. Bij Ideal Caravans kan u erop vertrouwen dat u het beste product krijgt op gebied van ontwerp, innovatie, afwerking, standaardvoorzieningen, veiligheidsvoorschriften en prijs/kwaliteitsverhouding.

Hobby en Fendt rijcaravans: Bij Ideal Caravans vindt u de twee marktleiders in caravans terug. In onze nieuwe toonzaal met twee verdiepingen kan u het grootste gamma aan Hobby en Fendt caravans bezichtigen.

Motorhomes en Motorhome Verhuur: Ons gamma omvat de topmerken Hobby motorhomes, Bavaria motorhomes, Moovéo motorhomes en PLA camper. U vindt zeker een indeling van uw keuze en naar uw budget terug. Huurt u liever eerst een motorhome? Dat kan! Raadpleeg onze verhuurpagina.

Werkplaats, magazijn en accessoires: Ideal Caravans beschikt over een eigen atelier met ervaren vakmensen, een uitgebreid magazijn met de meest courante onderdelen op voorraad en een accessoireshop voor uw kampeertoebehoren. Tevens vindt u een ruime keuze aan Isabella voortenten terug en zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van movers, luifels, airco's, etc. Zoekt u een onderdeel, of heeft u een technische vraag? Contacteer of bel ons!