Fendt Caravans: kwaliteit en vakmanschap

Praktische details en tijdloos design. Dit seizoen siert een nieuwe deur elke Fendt. Meer veiligheid en comfort, breder, dus makkelijker in- en uitstappen en een “look” die perfect aansluit op het gehele design. Het geraffineerde venster met verduistering vormt één geheel met de deur. Zelfs de meest ervaren caravanner zal dit weten te waarderen.

SAPHIR

De grootste variatie en keuze in indelingen. Of u er veel op uit wilt trekken, of kiest voor een vaste standplaats; in het Saphir programma vindt u altijd de geschikte indeling.

Met een Saphir stapt u binnen in de wereld van Fendt.

BIANCO SELECTION

Comfortabel onderweg. De Bianco is de juiste keuze in compacte opbouwlengtes en indelingen voor al u er veel op uittrekt. Er zijn ook indelingen met stapelbedden. Wendbaar, compact en degelijk gebouwd.

BIANCO ACTIV

De combinatie van hoogstaand comfort en activieve sportiviteit. De Bianco Activ heeft een aantal extra’s die speciaal bedoeld zijn voor mensen die veel op pad zijn, zoals een grotere laadklep, hogere bedden en een TRUMA Combi 4 gasverwarming met CP Plus, die iNet gereed is.

Bijzonder is de dwarskeuken in het type 495 SFe.

TENDENZA

De trendsetter in het Fendt caravan programma.

Iedereen die houdt van een innovatief design, op een hoogwaardige manier toegepast, zal kiezen voor een Tendenza.

De Tendenza spreekt sinds zijn introductie heel veel mensen in Europa aan. Zij kiezen voor een caravan die niet alleen de laatste trends in design in zich verenigd, maar kiezen voor sublieme kwaliteit.

Van buiten klassiek, van binnen innovatief.

OPAL

De moderne Fendt caravan in het topsegment.

De Opal is de moderne klassieker. Een caravan die het labal topsegment verdient.

De Opal heeft een stevige plek in de topklasse van de caravanwereld. Hij wordt gekenmerkt door innovatieve details die bekend zijn in de wereld van high-end design. In de Opal vindt u stijlvolle, moderne combinaties van kwalitatief hoogwaardige materialen, uitgevoerd in traditioneel ambachtelijk vakmanschap.

DIAMANT

Stelt de norm en de maatstaf bij de topklasse in caravanland.
De Diamant is al jaren lang de klassieker met elegantie. Voortdurend geperfectioneerd en doorontwikkeld.

De Diamant is al 40 jaar geliefd bij kenners. Deze modelserie staat synoniem voor waardevastheid. Hoewel de Diamant opnieuw doorontwikkeld is, is duidelijk het oorspronkelijke idee achter de naam terug te vinden: de Diamant staat symbool voor exclusiviteit en voor moderne innovaties.

De Diamant is een klassieke combinatie van hoogwaardige materialen, toegepast op zijn best.