Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website. Lees onze Privacy Policy

Campings

Moulin de Malempré

Provincie Luxemburg

Camping – Domaine Moulin de Malempré is dé 4-sterren camping bij uitstek in de Belgische Ardennen. Het domein en camping is voorzien van alle 4-sterren comfort. Midden in het groen vind je er een prachtig en volledig vernieuwd openlucht zwembad (uniek in de Ardennen) met ligstoelen.

De ruime speeltuin, de leerrijke beverdam, het verzorgde voetbalveld (en vele andere sportmogelijkheden) maken van Camping Moulin De Malempré de gedroomde locatie voor een ontspannende gezinsvakantie!

Momenteel zijn er nieuwe percelen beschikbaar voor stacaravans & mobiele chalets (max. 12m50). Deze camping werkt in exclusiviteit met de EDC-IDEAL Groep.

Maak kennis met hun website of contacteer ons voor meer informatie.

Camping Domaine Moulin de Malempré

Moulin de Malempré 1 – 6960 Manhay

Tel.: 0476 / 306 065 (Sam Eerebout)

www.camping-malempre.be

Kloosterputten Oost-Vlaanderen

Berlare – Overmere

Roosendael Oost-Vlaanderen

Berlare – Overmere

Verblijfpark NEERHOF

De Haan-centrum

Dit kleinschalig uniek verblijfpark telt slechts 17 percelen en is gelegen op amper 100 meter van het centrum van De Haan. Het terrein bestaat uit stacaravans en mobiele chalets die allemaal zijn aangesloten op water, elektra, riool en kabel-tv. Het terrein is afgesloten en enkel toegankelijk voor de huurders van een perceel. Voor de allerkleinsten is er een speeltuin met zandbak. Ook een petanquebaan ligt ter beschikking van de kampeerders.

Binnenkort zal er een perceel vrijkomen op deze camping (verwacht november 2020). Dit terrein werkt in exclusiviteit met de EDC-IDEAL Groep.

Voor aanvullende vrijblijvende informatie, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met dit bedrijf.

Verblijfpark Neerhof
Grote straat 51 , 8421 De Haan
Contactpersoon: mevr. Isabel Eerebout- De Corte
Tel.: 0477 / 292 629
isabel@eerebout.be

Openingsperiode: 1/1 – 31/12

Kampeerverblijfpark TER DUINEN

DE HAAN

Kampeerverblijfpark Ter Duinen is een mooie familiecamping, gesitueerd aan de rand van het bos in De Haan. U kan vanaf de camping te voet naar het strand en de zee. Het is ook de ideale uitvalbasis voor uitstapjes naar Oostende, Knokke, Brugge.

Momenteel staat er een nieuwe stacaravan te koop op perceel D59 (€ 42.500,-).

Maak kennis met hun website of contacteer de uitbater voor meer informatie.

Kampeerverblijfpark Ter Duinen
Wenduinesteenweg 143 – 8421 De Haan
Tel.: 050 / 41 35 93
www.kampeerverblijfparkterduinen.be
info@campingterduinen.be

Exclusief project voor Ideal Caravans & EDC op Camping Veld & Duin

  • 53 nieuwe plaatsen voor stacaravans
  • ruime, comfortabele en luxueuze plaatsen
  • plaats voor caravans tot 12 meter
  • camping hele jaar door toegankelijk
  • wadi voor extra groen-en ruimtegevoel
  • mooi aangelegd wandelpad
  • centrale parkings
  • individuele teller per nutsvoorziening (elek 16 A, gas, water)
  • aansluiting op ondergronds gasnet (geen gasflessen)
  • wintervaste plaatsen

Veld & Duin | Koningin Astridlaan 87 | 8450 Bredene | +32-(0)59-32.24.79 | www.veldenduin.be | info@veldenduin.be

Camping STROOIENDORP

De Haan

Deze rustige familiale camping is gelegen in een bosrijke omgeving. Het is de prima uitvalbasis voor wandelingen en fietstochten. Het strand en het pittoreske centrum van De Haan liggen op een kleine kilometer van het bedrijf.

De camping bestaat uit stacaravans en mobiele chalets die allemaal zijn aangesloten op water, elektra, riool en kabel-tv. Daarnaast beschikt het terrein over een ondergronds gasleidingsnet waardoor u niet langer gebruik hoeft te maken van gasflessen.

Voorzieningen: minigolf – wasserette – speelplein – petanquebanen – indoor speelruimte – internet – cafeteria

Deze camping werkt in exclusiviteit met de EDC-IDEAL Groep. Momenteel zijn er nog een aantal vrije percelen beschikbaar. Voor aanvullende vrijblijvende informatie, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met dit bedrijf.

Camping Strooiendorp
Wenduinesteenweg 125 , 8421 De Haan
Contactpersoon: dhr. Bart Eerebout
Tel.: 059 / 234 218
info@strooiendorp.be
www.strooiendorp.be

Openingsperiode: 1/1 – 31/12

Kampeerverblijfpark LISPANNE

Vosseslag-De Haan

Wie kiest voor het familiaal (4 broers) gerund kampeerverblijfpark Lispanne kiest voor comfort, rust, ruimte, gezelligheid en veiligheid. De percelen zijn ruimtelijk ingedeeld en specifiek gericht op gezinnen. Dit park zorgt voor een gezelllige groene omkadering en de nodige privacy.

Faciliteiten: bar – groot speeterrein – cafeteria – internet op de camping – restaurant & tennisveld.

Op dit terrein staat een nieuwe stacaravan te koop aangeboden. Er zijn momenteel nog vrije percelen beschikbaar. Voor aanvullende vrijblijvende informatie, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met dit bedrijf.

Kampeerverblijfpark Lispanne
Vosseslag 20 , 8420 De Haan
Tel.: 059 / 233 250
camping.zwaenepoel@telenet.be
www.campingszwaenepoel.be

Openingsperiode: 1/3 – 15/11

Weekendverblijfpark NEW VENNEPARK

Wenduine

New Vennepark, de oase van rust aan de Belgische kust. Jong en oud genieten hier volop van het allermooiste wat de zee en de polders te bieden hebben. In dit volledig gerenoveerd weekendverblijfpark zult ook u gegarandeerd de tijd van uw leven hebben. Het prachtige Wenduinse strand op wandelafstand, een uniek verwarmd zwembad en tal van andere recreatieve mogelijkheden maken het idyllische vakantieplaatje meer dan compleet. Ook het bruisende Blankenberge kan u al wandelend bereiken.

Zoekt u een plaats waar het altijd bijzonder leuk vertoeven is? Waar alles draait rond harmonie en respect? Zoek niet verder! In het New Vennepark is het immers altijd een beetje thuiskomen…

Momenteel zijn er nog een aantal percelen vrij. Voor aanvullende vrijblijvende informatie, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met dit bedrijf.

Weekendverblijfpark New Vennepark
Poseidonlaan 4 , 8420 Wenduine
GSM: 0471 / 306 535
www.newvennepark.be

Openingsperiode: 1/1 – 31/12

Verblijfpark CALYPSO

Oostende

Bent u op zoek naar een unieke plek om uw vakanties door te brengen? Wilt u genieten van de frisse zeelucht, de duinen, het strand & de zee in een ontspannen sfeer, dan is verblijfpark Calypso uw bestemming. Dit nieuwe verblijfpark heeft een prachtige ligging. Het is gelegen tussen het centrum van Oostende (7,5 km) en het centrum van Middelkerke (1,5 km), op slechts 200m van de duinen. Het is vlot bereikbaar per fiets, auto, tram en bus. Het natuurpark Raversijde (= provinciaal domein) is vlak naast het terrein gelegen. Er zijn mooie fiets- en wandelroutes in de omgeving. Het Middelkerks sea-shopping-center ligt op amper 400m van Park Calypso.

Binnenkort zijn er opnieuw plaatsen beschikbaar voor stacaravans & mobiele chalets.

Verblijfpark Calypso
Nieuwpoortsesteenweg 644 , 8400 Oostende
Contactpersoon: Dhr. Eddy Depoorter
Tel.: 0499 / 713 595
info@verblijfparkcalypso.be
www.verblijfparkcalypso.be

Openingsperiode: 01/01 – 31/12

Camping POLDERVALLEI

Westende-Middelkerke

Camping Poldervallei te Westende is bij uitstek gericht op families en gelegen tussen Middelkerke en Westende. Via dit terrein bereikt u gemakkelijk te voet de zee en het strand van Westende. Het terrein biedt een rijke variatie aan percelen voor vaste jaargasten. Alle percelen zijn voorzien van alle nutsleidingen (water-riool-elektriciteit-tv). Het terrein beschikt over vijf speeltuintjes, twee petanquebanen, een overdekte speelruimte, een minigolfterrein, een kleinveeweide en een siervijver. Hier vindt u ook een gezellige taverne en in het hoogseizoen een frituur.

Contacteer de uitbater vrijblijvend voor meer informatie.

Camping Poldervallei
Westendelaan 178 , 8434 Westende
Contactpersoon: Dhr. Johan Bulcke
Tel.: 0472 / 920 375
info@campingpoldervallei.be
www.campingpoldervallei.be

Openingsperiode: 01/01 – 31/12

Kampeerverblijfpark ZEEBERM

OOSTDUINKERKE

Kampeerverblijfpark Zeeberm is gelegen op 2 km van het strand (Nieuwpoort-Bad) in een rustige omgeving. Het subtropisch zwemparadijs van Sunparks is op loopafstand. Daarnaast ligt het terrein op 3 km van een paardenmanege en op 2 km van Oostduinkerke-dorp met zijn visserijmuseum en prachtig gemeentehuis.

Momenteel hebben wij daar nog een aantal nieuw aangelegde percelen te huur voor caravans tot 12m lengte. Contacteer de uitbater vrijblijvend voor meer informatie.

Kampeerverblijfpark Zeeberm
Karthuizerstraat 2 , 8670 Oostduinkerke
Contactpersoon: Dhr. Filip Stappers
Tel.: 0477 / 617 402
info@zeeberm.be

Openingsperiode: 01/01 – 31/12

Natuurchaletpark DE BLEKKER

KOKSIJDE

Camping De Blekker is gelegen naast het prachtige natuurgebied De Hoge Blekker te Koksijde. Dit uiterst verzorgde terrein biedt u zeer kwaliteitsvolle kampeerplaatsen in een oase van groen. Rust, comfort, hygiëne, netheid, veiligheid en respect worden hier hoog in het vaandel gedragen. Bovenal hebben de uitbaters een hart voor de gasten en bieden zij u een warm onthaal. De Blekker beschikt tevens over prachtige staanplaatsen voor vakantiechalets, voorzien van alle mogelijke moderne comfort. De Blekker kreeg de afgelopen jaren meerdere awards van diverse organisaties.

Momenteel staan er een aantal nieuwe verblijven te koop. Deze zijn volledig uitgerust, aangesloten en klaar voor ingebruikname. Maak kennis met hun website of contacteer de uitbater voor meer informatie.

Natuurchaletpark De Blekker
Dhr. Willy Vanelverdinghe
Jachtwakerstraat 12 – 8670 Koksijde
Tel.: 0478 / 23 11 92
www.chaletparkdeblekker.be
info@chaletparkdeblekker.be

Openingsperiode: 01/01 – 31/12

Park EUROP

Knokke-Heist

Park Europ (vroeger Camping Europ) is een gezellig familiaal park met een geweldige ligging vlakbij het centrum van Knokke en op amper 2 km van het strand. Ook restaurants, winkels, het treinstation en de tramhalte liggen op wandelafstand van het park. Daarnaast is het de ideale uitvalbasis voor mooie fietstochten. De percelen zijn bijna allemaal omheind met een heg. Momenteel zijn er nog enkele vrije plaatsen beschikbaar.

Voor aanvullende vrijblijvende informatie, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met dit bedrijf.

Park Europ
Natiënlaan 100, 8300 Knokke-Heist
Tel.: 0470 / 58 68 31
info@park-europ.be

Camping ZILVERMEEUW

Knokke-Heist

Camping Zilvermeeuw is een sfeervolle familiecamping. De camping is gelegen op loopafstand van het strand en op 250m van het centrum van Knokke-Heist. Op deze camping vindt u mooie standplaatsen voor stacaravans en/of mobiele chalets. Ook vindt u op de camping een wasserij, superette, frituur, kinderspeelplaats, verharde wegen, openbare verlichting en bewaking. Honden worden, mits aan de leiband, toegelaten.

Voor aanvullende vrijblijvende informatie, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met dit bedrijf.

Camping Zilvermeeuw
Heistlaan 166 , 8301 Knokke-Heist
Tel.: 050 / 512 726
info.campingzilvermeeuw@skynet.be

Openingsperiode: 1/1 – 31/10

Kampeerverblijfpark & natuurbad DIEPVENNEN

Londerzeel

Kampeerverblijfpark Diepvennen is centraal gelegen en gemakkelijk te bereiken via de autosnelweg A12. Het is een mooi 10 ha groot terrein dat het ganse jaar open is. Alle denkbare faciliteiten zijn er aanwezig om u een onvergetelijk en ontspannend verblijf te bezorgen. De jaarplaatsen beschikken zowel over elektra-, water- als rioolaansluiting.

Tijdens het seizoen zorgen recreatieverenigingen voor de nodige ontspanning met een zeer gevarieerd animatieprogramma voor jong en oud.

Voor uw dagelijkse boodschappen en aanverwanten hoeft u niet ver weg want op het terrein is er een minimarket, 2 herbergen, een sfeervol restaurant en een wasserette aanwezig.

Een visvijver van 3 ha groot geeft de mogelijkheid aan vissers om hun favoriete sport in de beste omstandigheden uit te oefenen. Daarnaast is er een groot buitenzwembad en een kinderbad die u optimaal waterplezier doen beleven. Verder zijn er: een groot speelplein met vele leuke speeltoestellen, tafeltennistafels, een volleybalveld, tennisterreinen en petanque-banen ter uwer beschikking.

In de directe omgeving van het terrein is er ook van alles te beleven. Denken we hierbij aan de talrijke wandel- en fietsroute’s in de vrije natuur. Op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad. Het terrein is gelegen op 2 km van het centrum van Londerzeel en op 3 km van Willebroek. Gaat u even verder weg , dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van Brussel en Antwerpen liggen op nog geen 20 km en zijn dus meer dan de moeite waard voor een onvergetelijke daguitstap.

Op het terrein zijn er nog een beperkt aantal percelen voor stacaravans te huur evenals unieke plaatsen voor duo-chalets van 80 m². Dit terrein werkt in exclusiviteit met de EDC-IDEAL Groep.

Kampeerverblijfpark Diepvennen
Autostrade 100 , 1840 Londerzeel
Contactpersoon: mevr. Sabrina Godtbil
Tel.: 052 / 309 492
info@camping-diepvennen.be
www.camping-diepvennen.be

Openingsperiode: 1/1 – 31/12