Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website. Lees onze Privacy Policy

HOBBY caravans: gebouwd voor het leven

Het begon met een baanbrekend idee. Sindsdien geldt Hobby als trendsetter voor moderne caravans en kampeerauto’s. Al 50 jaar maken wij mobiel reizen eenvoudiger, leuker en aangenamer.

Het succes van Hobby berust op vier pijlers: vooruitstrevende uitvindingen, innovatieve techniek, modern design en heel veel passie.
Iedere nieuwe generatie Hobby caravans overtuigt steeds weer door het uitgebreide standaard accessoirepakket, het bijzondere interieurdesign, de kwaliteit en de functionaliteit. Geen wonder dat Hobby caravans zo geliefd zijn en daardoor het nummer 1 caravanmerk in Europa is.

ON TOUR

Lichter dan licht – de nieuwe ON TOUR. Geen onnodige ballast, maar wel alles wat belangrijk is. De Hobby ON TOUR is uw ideale reisgenoot die altijd voor u klaarstaat. Uitgerust met een uitgekiend lichtgewicht chasis.

De compacte On Tour is daarom geschikt voor kleinere auto’s. Kies uit de vier modellen de On Tour die precies bij u past.

DE LUXE

Echte vrijheid is er op uitgaan in een Hobby caravan. Wat daarvoor de reden is?

Een comfortabele thuis waar u maar gaat – en maar een caravanlengte verwijderd. Zo flexibel dat alles mogelijk is. Vrijheid voor moderne mensen.

De gezinsvriendelijke DE LUXE is er in 13 verschillende indelingen, waaronder vijf met kinderbedden.