Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website. Lees onze Privacy Policy

HOBBY motorhomes: gebouwd voor het leven

Het begon met een baanbrekend idee. Sindsdien geldt Hobby als trendsetter voor moderne caravans en kampeerauto’s. Al 50 jaar maken wij mobiel reizen eenvoudiger, leuker en aangenamer.

Het succes van Hobby berust op vier pijlers: vooruitstrevende uitvindingen, innovatieve techniek, modern design en heel veel passie.
Iedere nieuwe generatie Hobby caravans overtuigt steeds weer door het uitgebreide standaard accessoirepakket, het bijzondere interieurdesign, de kwaliteit en de functionaliteit. Geen wonder dat Hobby caravans zo geliefd zijn en daardoor het nummer 1 caravanmerk in Europa is.

OPTIMA DE LUXE

Uw Hobby Optima De Luxe is standaard helemaal compleet. Dus geen dure extra’s meer of extra pakketten. (zie modeldetails voor de ALL INCLUSIVE standaarduitrusting). Vakantie in een Optima De Luxe is daardoor een feest.  U geniet als geen ander van comfort en luxe.

Dankzij de complete uitrusting is uw Optima De Luxe altijd startklaar voor een onvergetelijke reis.

VANTANA

De VANTANA is een uniek concept in kampeerautoland. Lekker compact voor in de stad en wendbaar op smalle weggetjes. Een genot om in te rijden. Een plezier om in te wonen. Het interieurdesign is een nieuwe maatstaf in comfort. Talloze verrassende oplossingen voor een slimme ruimte-indeling.

Een absolute wereldprimeur is de door Hobby ontwikkelde SlimLine koelkast bovenin de keuken.

SIESTA

Er even tussenuit. Een sportieve uittrip met vrienden. Of een zonnige vakantie met het gezin. De levenslustige Siesta De Luxe staat voor alles open; veel plaats voor uw babage, gezellig samen genieten en een heleboel plezierige momenten.

Standaard zijn alle modellen uitgerust met een compleet accessoirepakket.
U heeft rondom comfort zoals u het thuis gewend bent.
Dankzij de Hobby All-inclusive uitrusting is de Siesta De Luxe altijd klaar voor de leukste reizen.