Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website. Lees onze Privacy Policy

Over Ideal Caravans

Ideal caravans is sinds het begin van de jaren zestig actief in de caravan sector. Vandaag beschikt het bedrijf uit Wetteren over een breed assortiment van stacaravans, chalets, rijcaravans en motorhomes.

Stacaravans en chalets

Op ons showterrein vindt u een vijftigtal verschillende modellen terug.
Of laat u liever een chalet naar wens bouwen? Dat kan.

Bij Ideal Caravans kan u erop vertrouwen dat u het beste product krijgt op gebied van ontwerp, innovatie, afwerking, standaardvoorzieningen, veiligheidsvoorschriften en prijs/kwaliteitsverhouding.

Hobby en Fendt rijcaravans

Bij Ideal Caravans vindt u de twee marktleiders in caravans terug. In onze nieuwe toonzaal met twee verdiepingen kan u het grootste gamma aan Hobby en Fendt caravans bezichtigen.

Motorhomes en Motorhome Verhuur

Wij zijn invoerder van het kwaliteitsmerk Hobby motorhomes. U vindt zeker een indeling van uw keuze en naar uw budget terug.

 

Werkplaats, magazijn en accessoires

Ideal Caravans beschikt over een eigen atelier met ervaren vakmensen, een uitgebreid magazijn met de meest courante onderdelen op voorraad en een accessoireshop voor uw kampeertoebehoren.
Wij zijn verdeler van Isabella, Ventura, DWT en Dorema voortenten.

Zoekt u een onderdeel, of heeft u een technische vraag?