Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website. Lees onze Privacy Policy

PRIVACY POLICY

Deze pagina is laatst aangepast op 22 mei 2018.

Uw privacy is belangrijk voor ons. Daarom kan je op deze pagina lezen hoe wij jouw gegevens verzamelen, bewaren en beschermen.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Ideal caravans & motorhomes bvba. U dient zich ervan bewust te zijn dat Ideal caravans & motorhomes niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacybeleid te accepteren.

Ideal caravans & motorhomes respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Bescherming van de persoonsgegevens

Ideal caravans & motorhomes respecteert de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens.

Ideal caravans & motorhomes engageert zich om de GDPR wetgeving, die van toepassing wordt op 25 mei 2018 te volgen. De GDPR wetgeving is een nieuw Europees wetgevend kader met rechtstreeks effect voor de verwerking van persoonsgegevens. Deze vervangt de Europese privacy richtlijn.

Nieuwsbrieven

Ideal Caravans & motorhomes verstuurt slechts sporadisch een nieuwsbrief in het kader van events en opendeurdagen. De ontvanger van deze nieuwsbrief kan zich op elk moment uitschrijven voor onze nieuwsbrieven. Na uitschrijving ontvangt deze persoon geen nieuwsbrieven of ander promotiemateriaal meer van de afzender: deze gegevens worden uit ons bestand gewist.

Contactgegevens klanten

Voor ons klantenbeheer maken wij gebruik van een lokale databank (excel). Hierin bewaren wij – zolang als nodig – volgende gegevens van onze bestaande klanten: familienaam, voornaam, emailadres, telefoonnummer, gsmnummer, adres.

Deze gegevens worden maximaal 10 jaar bewaard. Daarna verwijderen we deze volledig uit onze lokale databank.

Waarvoor gebruiken wij uw gegevens?

  • Aanvragen van garantie tov fabricanten
  • Versturen van een nieuwsbrief
  • Uitnodiging van evenementen
  • Waterdichtheidsprocedure: invullen van het gegevensformulier en doorsturen ervan naar de fabrikant
  • Een terugroepactie

De rechten van de klant:

  • Ik geef toestemming om op de hoogte gebracht te worden van een evenement georganiseerd door Ideal caravans & motorhomes
  • Ik geef toestemming op de hoogte gebracht te worden in verband met een terugroepactie of andere activiteit in verband met mijn caravan, stacaravan of motorhome
  • Ik geef toestemming om mijn gegevens over te dragen aan derden (= fabrikant of toeleverancier van mijn stacaravan, caravan of motorhome)
  • Ik geef toestemming om een nieuwsbrief te ontvangen via email
  • Ik wil niet dat u mijn gegevens aan derden overmaakt (met uitzondering van fabrikant of toeleverancier van mijn stacaravan, caravan of motorhome)

Cookie policy website

Ideal caravans en motorhomes maakt op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schijf van uw computer wordt opgeslagen.

Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website activiteit en internetgebruik.

Cookies kan je alleen zelf verwijderen, aangezien deze op uw computer opgeslagen zijn. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser.

Inkijken en aanpassen persoonsgegevens

Klanten en personeel van Ideal caravans en motorhomes kunnen op elk moment hun overeenkomstige persoonsgegevens opvragen. Bij een aanvraag zal Ideal caravans en motorhomes de gevraagde gegevens – fysieke documenten of online – zo snel mogelijk ter beschikking stellen.

De klant of medewerker kan ook vragen om de gegevens aan te passen en / of te verwijderen.

Vragen over ons privacybeleid?

We doen er voortdurend alles aan om te voldoen aan de nieuwe GDPR wetgeving.

Als u vragen heeft over dit privacy beleid kan u zich wenden tot:

Ideal caravans & motorhomes
Brusselsesteenweg 276
230 Wetteren
service@ideal-caravans.be
Tel 09 369 27 37